Hirdetés

novella.lap.hu / Magyar nyelvű novellák, elbeszélések

Magyar nyelvű novellák, elbeszélések

Légy része a gondolat szabadságának! Írj!

Állandó irodalmi pályázatok

Book.hu könyvek - Idézet- és aforizmagyűjtemények

dunapART-cafe

Egy folyamatosan íródó, kalandos történet egy fiatal lányról.

amatőr írók oldala

kortárs novellák

Ezen az oldalon történeteket találhatsz mindazoktól, akik megosztják gondolataikat, élettörténeteiket, írásaikat mindazokkal, akik csupán szeretnek a sorok között olvasni, vagy akár elmélyülni egy-egy érdekes és értékes gondolatokkal teli írásban.

Cikkek és versek ::: Gödöllei Anna

Hellenbárt László költő, író honlapja

érzelemgazdag, romantikus novellák

Írok | Vers, Novella Mindenkinek

Szabadon letölthető e-könyvek a multimédiaplázából

Noveláimból válogatások

Karinthy felnőtt korára is megőrizte a gyermeki képességet, azt ugyanis, hogy határtalan fantáziája révén képes volt benépesíteni az olykor eseménytelen világot: hallatlanul intenzív élményeket tudott rögzíteni tökéletesen élettelen térben. A Jelbeszéd (c

Karinthy Frigyes: Tanár úr kérem (letölthető)

misztikus, történelmi és lélektani novellák

Kellár F. János Immánuel

Tépő Donát novellái az "Entrópia" c. kötetből

Kosztolányi életmű

Kovács Gábor versei, novellái, gondolatai.

Lőrincz L. László rajongói oldal

Mikszáth portré

Sorfordulók

Móricz Zsigmond portré

Ez az író blogom, ahol megosztom másokkal írásaimat. Jelent már meg fantasy könyvem "Lamast öröksége" címmel, s úgy gondoltam, egyéb, virtuális fiókban heverő művemet blogon keresztül tárom a világra. Közülük kiemelném fantasy, sci-fi, misztikus, romantikus vagy éppenséggel elgondolkoztató novelláimat, elbeszéléseimet, de versek, regényrészletek, írói szokásaim is felbukkannak "lapjain".

Álomkatalógus

Online tehetségkutató oldal. Töltse fel írását!

Örkény István válogatott novellái

Saját művek, elbeszélések

Hogy ki vagyok? Novelláim mindent elmondanak rólam. 1979-ben születtem, Budapesten, két szépséges poronttyal áldott meg az ég, párommal – feleségemmel – Szigetszentmiklóson élünk. 1996-ban veseátültetésem volt. Hívőként élek, hiszek abban, hogy a világ túlmutat önmagán, s hogy az emberi élet célja, valahogy visszatalálni Istenhez. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe novelláimat, verseimet.

Egy feltétel nélküli szerelem története.

Művészeti portál: irodalom, képzőművészet, zene...

Sárpátki Ádám blogja, melyben 365 nap alatt szeretne 70 novellát, s legalább 140 oldalt megírni.

Tollal.hu- Tollal.hu –irodalom, művészet, hírek, vélemények, miegymás. Amatőr írók kincseit várjuk a Tollal.hu-ra. www.tollal.hu.

V. Molnár Ferenc novellái, versei

Vöő Gergely írásai olvashatóak az oldalon.

Wass Albert Emlékoldal

Wass Albert novellák, művek

Érted?! - Gyereksarok

A Történetbolt kiadványai az általában fölöslegesnek és unalmasnak titulált élethelyzetekben szórakoztató és könnyed formában nyújtanak szellemi és kulturális feltöltődést. Az egyedi keresési metódussal kiválaszthatja a hangulatának, illetve idejének megfelelő olvasmányt. Az online rendelésnek hála, a lehető leggyorsabban megkaphatja a kiválasztott művet, bárki számára elérhető áron.

Privát honlap, amelyen a szerző leginkább társadalom- és gazdaságkritikus sci-fi és utópia jellegű, hol komoly, hol parodisztikus novellái, regényei találhatóak meg, de ezen kívül rajzok, képregények, fényképek, aforizmák és egyéb személyes információk alapján bővebb képet is kaphatunk az alkotóról.

Amatőr írók novelláit, egyperceseit várjuk, korra, nemre, képzettségre, előéletre való tekintet nélkül. Ha valaki, úgy érzi, van miről írnia a világnak, az tegye meg és kérjük küldje el e-mail címével nevével, álnevével és blogjának vagy honlapjának címével együtt. Bárki írhat jót és ide bárki elküldheti amit írt. A műveket előre is köszönjük.

Két fiatal magyar szerző arra vetemedett, hogy írásaikat közzétegyék és így sokak számára elérhetővé váljon szellemi munkájuk gyümölcse. Ők képviselik a kortárs irodalom feltörekvő egyéniségeit, ők azok, akik az írásért és nem a hírnévért cselekszenek. Gondolataikat írásokba foglalják, játszanak a témákkal és az irodalomban fellelhető stílusokkal. Fogyasszák egészséggel az irományaikat!

Hirdetés
Meghatározás:

A leírt művészeti alkotások gyöngyszemeit érheti el erről az oldalról. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést és olvasást kívánok!

A leírt művészeti alkotások gyöngyszemeit érheti el erről az oldalról. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve bemutassa, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Kellemes böngészést és olvasást kívánok!

Szponzorált hirdetések

eXTReMe Tracker

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Magyar nyelvű novellák, elbeszélések
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés